প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জেএমএমৰ উৎকোচৰ গোচৰত উচ্চতম ন্যায়ালয়ৰ ৰায়দানৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰী
04 MAR 2024 1:52PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জেএমএমৰ উৎকোচৰ গোচৰত উচ্চতম ন্যায়ালয়ৰ ৰায়দানৰ প্ৰশংসা কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰী ইয়াক এক মহান ৰায়দান বুলি উল্লেখ কৰি টুইটাৰত কয়;
“স্বাগতম!
মাননীয় উচ্চতম ন্যায়ালয়ৰ এক মহান ৰায়দান, যিয়ে স্বচ্ছ ৰাজনীতি নিশ্চিত কৰিব আৰু ব্যৱস্থাটোৰ প্ৰতি মানুহৰ বিশ্বাস দৃঢ় কৰিব৷”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Supreme Court verdict in JMM bribery case
04 MAR 2024 1:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Supreme Court verdict in JMM bribery case.
Calling it a Great Judgment the Prime Minister said in X post;
“SWAGATAM!
A great judgment by the Hon’ble Supreme Court which will ensure clean politics and deepen people’s faith in the system.”