Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Supreme Court verdict in JMM bribery case
04 MAR 2024 1:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Supreme Court verdict in JMM bribery case.
Calling it a Great Judgment the Prime Minister said in X post;
“SWAGATAM!
A great judgment by the Hon’ble Supreme Court which will ensure clean politics and deepen people’s faith in the system.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জে.এম.এম শেঞ্জা-থুমজা কেসতা সুপ্রিম কোর্তকী ৱায়েল প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 MAR 2024 1:52PM by PIB Imphal
জে.এম.এম শেঞ্জা-থুমজা কেসতা সুপ্রিম কোর্তকী ৱায়েল প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ততা মসি অচৌবা ৱায়েল অমনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
“তরাম্না ওকচরি!
সুপ্রিম কোর্তকী অচৌবা ৱায়েল অমনা অচুম্বা রাজনিতি লৈহল্লগনি অমসুং মীয়াম্না লৈঙাক্তা লৈবা থাজবা হেনগৎহল্লগনি”।