প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
Q3 2023-24 দা জি.দি.পি 8.4% গ্রোথ লৈবা অসিনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গল অমসুং মসিগী তৌবা ঙম্বা উৎথোক্লে: প্রধান মন্ত্রী
29 FEB 2024 8:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্র মদুদি Q3 2023-24 দা জি.দি.পি 8.4% গ্রোথ লৈবা অসিনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গল অমসুং মসিগী তৌবা ঙম্বা উৎথোক্লে। ভারতমচা করোর ১৪০ হেন্না ফবা পুন্সি মহিং অমদা হিংবা ঙম্নবা অমসুং বিকসিত ভারত অমা শেমগৎপদা মতেং পাংনবা ঐখোয়গী থবকশিংনা মখা তানা য়াংনা শেন-থুম চাউখৎহনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“Q3 2023-24 দা জি.দি.পি 8.4% গ্রোথ লৈবা অসিনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গল অমসুং মসিগী তৌবা ঙম্বা উৎথোক্লে। ভারতমচা করোর ১৪০ হেন্না ফবা পুন্সি মহিং অমদা হিংবা ঙম্নবা অমসুং বিকসিত ভারত অমা শেমগৎপদা মতেং পাংনবা ঐখোয়গী থবকশিংনা মখা তানা য়াংনা শেন-থুম চাউখৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
Robust 8.4% GDP growth in Q3 2023-24 shows the strength of Indian economy and its potential: Prime Minister
29 FEB 2024 8:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that robust 8.4% GDP growth in Q3 2023-24 shows the strength of Indian economy and its potential. He also reiterated that our efforts will continue to bring fast economic growth which shall help 140 crore Indians lead a better life and create a Viksit Bharat.
The Prime Minister posted on X;
“Robust 8.4% GDP growth in Q3 2023-24 shows the strength of Indian economy and its potential. Our efforts will continue to bring fast economic growth which shall help 140 crore Indians lead a better life and create a Viksit Bharat!”