প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোরারজিভাই দেসাইগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
29 FEB 2024 10:09AM by PIB Imphal
হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোরারজিভাই দেসাইগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
মন কি বাতকী তাঙ্কক অমদা শ্রী মোরারজিভাই দেসাইগী মরমদা মহাক্না ফোঙদোকখিবা ৱাখল্লোনশিংগী ভিদিও অমশু শ্রী মোদীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা শ্রী মোরারজিভাই দেসাইগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ভারতকী রাজনিতিগী লুচিংবা অমা, অমসুং পুকচেল শেংবা অমসুং অচম্বা পুন্সিগী মৈরা অমনি। মহাক্না কৎথোকপগা লোয়ননা ঐখোয়গী লৈবাক্কী সেবা তৌখি। মসি ঐনা মমাঙগী #MannKiBaat তাঙ্কক অমদা মহাক্কী মরমদা হায়খিবা অদুনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to former Prime Minister, Shri Morarjibhai Desai on his birth anniversary
29 FEB 2024 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri Morarjibhai Desai on his birth anniversary.
Shri Modi also shared a video of his thoughts on Shri Morarjibhai Desai from a Mann Ki Baat episode.
The Prime Minister posted on X;
“Tributes to Shri Morarjibhai Desai on his birth anniversary. A stalwart of Indian politics and a beacon of integrity and simplicity, he served our nation with immense dedication. Here is what I had said about him during a previous #MannKiBaat episode.”