প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মোৰাৰজীভাই দেশাইৰ জন্ম বাৰ্ষিকীত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
29 FEB 2024 10:09AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মোৰাৰজীভাই দেশাইৰ জন্ম বাৰ্ষিকীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে৷
শ্ৰী মোদীয়ে লগতে মন কী বাতৰ এটা খণ্ডত শ্ৰী মোৰাৰজীভাই দেশাইৰ সন্দৰ্ভত তেওঁৰ চিন্তাধাৰাৰ এটা ভিডিঅ’ও শ্বেয়াৰ কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰৰ পোষ্টত কয়;
“জন্ম বাৰ্ষিকীত শ্ৰী মোৰাৰজীভাই দেশাইৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰিছো৷ ভাৰতীয় ৰাজনীতিৰ এগৰাকী প্ৰবল আৰু সৎ আৰু সৰলতাৰ দিগ্গজ ব্যক্তি মোৰাৰজীভাই দেশাইয়ে পৰম নিষ্ঠাৰে আমাৰ দেশৰ সেৱা কৰিছিল৷ #MannKiBaatৰ পূৰ্বে প্ৰচাৰিত খণ্ডত মই তেওঁৰ বিষয়ে এইদৰে কৈছিলো৷”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to former Prime Minister, Shri Morarjibhai Desai on his birth anniversary
29 FEB 2024 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri Morarjibhai Desai on his birth anniversary.
Shri Modi also shared a video of his thoughts on Shri Morarjibhai Desai from a Mann Ki Baat episode.
The Prime Minister posted on X;
“Tributes to Shri Morarjibhai Desai on his birth anniversary. A stalwart of Indian politics and a beacon of integrity and simplicity, he served our nation with immense dedication. Here is what I had said about him during a previous #MannKiBaat episode.”