প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জুরিস্ত ফালি নারিমান লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 FEB 2024 11:12AM by PIB Imphal
জুরিস্ত ফালি নারিমান লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“খ্বাইদগী শক্নাইরবা আইনগী মীওইশিং অমসুং অখঙ-অহৈশিংগী মনুংদা শ্রী ফালি নারিমান জি য়াওখি। মীচম মীয়ামদা অচুম্বা ৱায়েন ফংহন্নবা হোৎনবদা মহাক্না মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখি। মহাক লৈখিদবদা ঐ অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না মপুগী লৈকোলদা ইংনা পোথাবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of jurist Fali Nariman
21 FEB 2024 11:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, condoled the demise of jurist Shri Fali Nariman today.
The Prime Minister posted on X:
"Shri Fali Nariman Ji was among the most outstanding legal minds and intellectuals. He devoted his life to making justice accessible to common citizens. I am pained by his passing away. My thoughts are with his family and admirers. May his soul rest in peace."