প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইনবিদ ফালি নৰিমানৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
21 FEB 2024 11:12AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি আইনবিদ ফালি নৰিমানৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“শ্ৰী ফালি নৰিমান জী অতি উল্লেখযোগ্য আইনবিদ আৰু বুদ্ধিজীৱীসকলৰ ভিতৰত অন্যতম আছিল। সাধাৰণ নাগৰিকৰ বাবে ন্যায় সুলভ কৰি তোলাৰ প্ৰতি তেওঁ নিজৰ জীৱন উচৰ্গা কৰিছিল। তেওঁৰ বিয়োগত মৰ্মাহত হৈছো৷ তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু শুভাকাংক্ষীসকলৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। তেওঁৰ আত্মাই চিৰশান্তি লাভ কৰক।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of jurist Fali Nariman
21 FEB 2024 11:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, condoled the demise of jurist Shri Fali Nariman today.
The Prime Minister posted on X:
"Shri Fali Nariman Ji was among the most outstanding legal minds and intellectuals. He devoted his life to making justice accessible to common citizens. I am pained by his passing away. My thoughts are with his family and admirers. May his soul rest in peace."