ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ୟୁଏଇ ଗସ୍ତ ପୂର୍ବରୁ ଭାରତୀୟ ସମୁଦାୟକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
13 FEB 2024 10:56AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଦୁନିଆ ସହ ଭାରତକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର ଭାବେ ଯୋଡ଼ିବା ପାଇଁ ଉଦ୍ୟମ ଲାଗି ଭାରତୀୟ ସମୁଦାୟକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଅହଲାନ ମୋଦୀ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ୟୁଏଇର ଭାରତୀୟ ସମୁଦାୟଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ସାମିଲ ହେବାକୁ ସେ ଇଚ୍ଛୁକ ଅଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଦୁନିଆ ସହ ଭାରତକୁ ଆହୁରି ଯୋଡ଼ିବା ପାଇଁ ଉଦ୍ୟମ ଲାଗି ଆମେ ଆମ ଭାରତୀୟ ସମୁଦାୟଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ଆଜି ସନ୍ଧ୍ୟାରେ ମୁଁ ଅହଲାନ ମୋଦୀ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ୟୁଏଇର ଭାରତୀୟ ସମୁଦାୟଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ସାମିଲ ହେବା ପାଇଁ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି! ଏହି ସ୍ମରଣୀୟ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଯୋଗ ଦିଅନ୍ତୁ ।’

Prime Minister's Office
PM praises Indian diaspora ahead of UAE visit
13 FEB 2024 10:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today praised the Indian diaspora for their efforts to deepen India’s engagement with the world.
He said he look forward to being among UAE’s Indian diaspora at the Ahlan Modi programme!
The Prime Minister posted on X:
"We are very proud of our diaspora and their efforts to deepen India’s engagement with the world. This evening, I look forward to being among UAE’s Indian diaspora at the Ahlan Modi programme! Do join this memorable occasion."