Prime Minister's Office
PM praises Indian diaspora ahead of UAE visit
13 FEB 2024 10:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today praised the Indian diaspora for their efforts to deepen India’s engagement with the world.
He said he look forward to being among UAE’s Indian diaspora at the Ahlan Modi programme!
The Prime Minister posted on X:
"We are very proud of our diaspora and their efforts to deepen India’s engagement with the world. This evening, I look forward to being among UAE’s Indian diaspora at the Ahlan Modi programme! Do join this memorable occasion."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইউএই ভ্ৰমণৰ পূৰ্বে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ক প্ৰশংসা কৰে
13 FEB 2024 10:56AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি বিশ্বৰ সৈতে ভাৰতৰ সম্পৰ্ক গভীৰ কৰাৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ক প্ৰশংসা কৰে।
তেওঁ কয় যে তেওঁ আহলান মোদী কাৰ্যসূচীত তেওঁ ইউএইৰ ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ৰ লোকসকলৰ মাজত থাকিবলৈ আশাবাদী!
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"আমি ভাৰতৰলোকসকলৰ লগতে বিশ্বৰ সৈতে ভাৰতৰ সম্পৰ্ক গভীৰ কৰাৰ বাবে তেওঁলোকৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে অত্যন্ত গৌৰৱান্বিত। আজি সন্ধিয়ামই আহলান মোদী কাৰ্যসূচীত ইউএইৰ ভাৰতীয়সকলৰ মাজত থাকিবলৈ আশাবাদী! এই স্মৰণীয় অনুষ্ঠানত যোগদান কৰক।"