প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এ.ই খোঙচৎ মাঙওইননা প্রধান মন্ত্রীনা মপান্দা লৈরিবা ভারতমচাশিং থাগৎখ্রে
13 FEB 2024 10:56AM by PIB Imphal
মখোয়গী থবকশিংনা ভারতনা মালেমগা লৈনবা মরী হেন্না চৎশীনহনবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মপান্দা লৈরিবা ভারতমচাশিং থাগৎখ্রে।
মহাক্না হায়খি অহলান মোদী থৌরমদা য়ু.এ.ইদা লৈরিবা ভারতমচাশিং শরুক য়াগনি হায়না মহাক্না থাজবা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মখোয়গী থবকশিংনা ভারতনা মালেমগা লৈনবা মরী হেন্না চৎশীনহনবগীদমক ঐখোয়গী মপান্দা লৈরিবা ভারতমচাশিংগীদমক ঐখোয় চাউথোকচবা পোকই। ঙসি নুমিদাংৱাইরম, অহলান মোদী থৌরমদা য়ু.এ.ইদা লৈরিবা ভারতমচাশিং শরুক য়াগনি হায়না মহাক্না থাজবা থম্লি। নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা থৌরম অসি শরুক য়াবীয়ু”।

Prime Minister's Office
PM praises Indian diaspora ahead of UAE visit
13 FEB 2024 10:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today praised the Indian diaspora for their efforts to deepen India’s engagement with the world.
He said he look forward to being among UAE’s Indian diaspora at the Ahlan Modi programme!
The Prime Minister posted on X:
"We are very proud of our diaspora and their efforts to deepen India’s engagement with the world. This evening, I look forward to being among UAE’s Indian diaspora at the Ahlan Modi programme! Do join this memorable occasion."