Prime Minister's Office
PM to address ‘Viksit Bharat Viksit Gujarat’ programme on 10th February
PM to inaugurate and perform Bhoomi Poojan of more than 1.3 lakh houses across Gujarat built under Pradhan Mantri Awas Yojna and other housing schemes
09 FEB 2024 5:41PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address ‘Viksit Bharat Viksit Gujarat’ programme on 10th February, 2024 at 1 PM via video conferencing. During the programme, Prime Minister will inaugurate and perform Bhoomi Poojan of more than 1.3 lakh houses across Gujarat built under Pradhan Mantri Awas Yojana (PMAY) and other housing schemes.
The programme will be organised at more than 180 places across all districts of Gujarat, with the main programme held at district Banaskantha. The state wide programme will witness participation of thousands of beneficiaries of various government schemes including housing schemes. The programme will also be joined by Chief Minister Gujarat, other Ministers of Gujarat Government, MPs, MLAs and local level representatives.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফেব্রুৱারি ১০দা ‘বিকসিত ভারত বিকসিত গুজরাত’ থৌরমদা ৱা ঙাংগনি
প্রধান মন্ত্রী অৱাস য়োজনা অমসুং অতোপ্পা হাওসিং স্কিমশিংগী মখাদা গুজরাত শীনবা থুংনা শাবা য়ুম লাখ ১.৩ হেনবা প্রধান মন্ত্রীনা শঙ্গাগনি অমসুং ভুমি পুজন পাংথোক্কনি
09 FEB 2024 5:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফেব্রুৱারি ১০গী নুংথিল পুং ১ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা ‘বিকসিত ভারত বিকসিত গুজরাত’ থৌরমদা ৱা ঙাংগনি। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রী অৱাস য়োজনা অমসুং অতোপ্পা হাওসিং স্কিমশিংগী মখাদা গুজরাত শীনবা থুংনা শাবা য়ুম লাখ ১.৩ হেনবা প্রধান মন্ত্রীনা শঙ্গাগনি অমসুং ভুমি পুজন পাংথোক্কনি।
থৌরম অদু গুজরাতকী জিলা শীনবা থুংনা মফম ১৮০ হেনবদা পাংথোক্কনি অমসুং মরুওইবা থৌরম বনাসকান্থা জিলাদা পাংথোক্কনি। হাওসিং স্কিমশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা সরকারগী স্কিমশিংগী কান্নবা ফংলবা মীওই লিশিং কয়া রাজ্য শীনবা থুংনা পাংথোক্কদৌরিবা থৌরম অদুদা শরুক য়াগনি। থৌরম অদুদা গুজরাতকী চীফ মিনিস্তর, গুজরাত সরকারগী অতোপ্পা মিনিস্তরশিং, এম.পিশি, এম.এল.এশিং অমসুং পঞ্চয়াত থাক্কী মীয়ামগী মীহুৎশিং শরুক য়াগনি।