শেল-থুম মন্ত্রালয়
সরকারনা ১৬শুবা ফাইনান্স কম্মিসনগী মেম্বরশিং হাপখ্রে
31 JAN 2024 10:12AM by PIB Imphal
নিতি অয়োগকী হান্নগী ভাইস-চিয়ার্মেন শ্রী অর্বিন্দ পানাগারিয়ানা কম্মিসন অসিগী চিয়ার্মেন ওইনা ৩১.১২.২০২৩ দা ১৬শুবা ফাইনান্স কম্মিসন শেমখ্রে।
ভারতকী রাস্ত্রপতিগী অয়াবা মতুংইন্না হৌজিক মখাগী মেম্বরশিং অসি কম্মিসন্দা হাপ্লে।
1.
শ্রী অজয় নরায়ন ঝা, ১৫শুবা ফাইনান্স কম্মিসনগী হান্নগী মেম্বর অমসুং এক্সপেন্দিচরগী হান্নগী সেক্রেতরি
মপুংফাবা মেম্বর
2.
শ্রীমতি অন্নি জর্জ মেথিয়ু, এক্সপেন্দিচরগী হান্নগী স্পিসিএল সেক্রেতরি
মপুংফাবা মেম্বর
3.
দোক্তর নিরঞ্জন রাজাধ্যাক্ষা, ইজিকিউতিপ দিরেক্তর, অর্থা গ্লোবেল
মপুংফাবা মেম্বর
4.
দোক্তর সৌম্যা কান্তি ঘোস, গ্রুপ চীফ ইকোনোমিক এদভাইজর, স্তেৎ বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়া
পার্ত তাইম মেম্বর
কম্মিসনগী তার্মস ওফ রিফরেন্স ৩১.১২.২০২৩ দা থোক্লে।
এপ্রিল ১,২০২৬ হৌরগা চহি মঙাগী মতম কোনশিন্দুনা, ১৬শুবা ফাইনান্স কম্মিসন্না মসিগী রিক্কমেন্দেসনশিং ওক্তোবর ৩১,২০২৫ দা পীখৎকনি।
(CLICK HERE FOR NOTIFICATION)

Ministry of Finance
Government appoints Members of the Sixteenth Finance Commission
31 JAN 2024 10:12AM by PIB Delhi
The Sixteenth Finance Commission was constituted on 31.12.2023 with Shri Arvind Panagariya, former Vice-Chairman, NITI Aayog as its Chairman.
Now the following members are appointed to the Commission with the approval of the President of India.
1.
Shri. Ajay Narayan Jha, former member, 15th Finance Commission and former Secretary, Expenditure
Full time Member
2.
Smt. Annie George Mathew, former Special Secretary, Expenditure
Full time Member
3.
Dr. Niranjan Rajadhyaksha, Executive Director, Artha Global
Full time Member
4.
Dr. Soumya Kanti Ghosh, Group Chief Economic Advisor, State Bank of India
Part time Member
The terms of reference of the Commission were notified on 31.12.2023.
The Sixteenth Finance Commission has been requested to make its recommendations available by October, 31, 2025, covering an award period of 5 years commencing 1st April, 2026.
(CLICK HERE FOR NOTIFICATION)