প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অস্ত্রেলিয়ান ওপন থোইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রোহন বোপান্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
27 JAN 2024 8:14PM by PIB Imphal
ঙসি অস্ত্রেলিয়ান ওপন থোইবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেন্নিস শান্নরোয় রোহন বোপান্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অমুক হন্না, হৈথোই-শিংথোইরবা রোহন বোপান্নানা চহিগী অথিংবা লৈতে হায়বা উৎখ্রে।
মহাক্কী পুৱারি ওইরবা অস্ত্রেলিয়ান ওপন মাইপাকপগীদমক মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মতম পুম্নমক্তা ঐখোয়গী তৌবা ঙম্বা মশক তাকলিবা ঐখোয়গী থৌনা, থবক শুবা-নোম্বা কনবা অমসুং খাংবা কনবা অসি মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা খোঙচৎকী ফজরবা নিংশিংবা অমনি।
মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Rohan Bopanna for winning Australian Open
27 JAN 2024 8:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated tennis player Rohan Bopanna for winning the Australian Open today.
The Prime Minister posted on X:
"Time and again, the phenomenally talented Rohan Bopanna shows age is no bar!
Congratulations to him on his historic Australian Open win.
His remarkable journey is a beautiful reminder that it is aways our spirit, hard work and perseverance that define our capabilities.
Best wishes for his future endeavours."