Prime Minister's Office
PM congratulates Rohan Bopanna for winning Australian Open
27 JAN 2024 8:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated tennis player Rohan Bopanna for winning the Australian Open today.
The Prime Minister posted on X:
"Time and again, the phenomenally talented Rohan Bopanna shows age is no bar!
Congratulations to him on his historic Australian Open win.
His remarkable journey is a beautiful reminder that it is aways our spirit, hard work and perseverance that define our capabilities.
Best wishes for his future endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অষ্ট্ৰেলিয়া অ’পেনত বিজয়ৰ বাবে ৰোহন বোপান্নাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 JAN 2024 8:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অষ্ট্ৰেলিয়া অ’পেনত বিজয়ৰ বাবে টেনিছ খেলুৱৈ ৰোহন বোপান্নাক অভিনন্দন জনাইছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“অসাধাৰণ প্ৰতিভাধৰ ৰোহন বোপান্নাই আমাক বাৰে বাৰে দেখুৱাইছে যে বয়স কোনো বাধা নহয়!
অষ্ট্ৰেলিয়ান অ’পেনত ঐতিহাসিক জয়ৰ বাবে ৰোহন বোপান্নাক অভিনন্দন জনাইছো।
তেওঁৰ এই উল্লেখযোগ্য যাত্ৰা এক সুন্দৰ সোঁৱৰণী যি সদায় আমাৰ আত্মা, কঠোৰ পৰিশ্ৰম আৰু অধ্যৱসায়েই আমাৰ সামৰ্থ্যক সংজ্ঞায়িত কৰে।
তেওঁৰ উজ্বল ভৱিষ্যতৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলোঁ।”