Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on the occasion of National Voters Day
25 JAN 2024 9:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings on the occasion of National Voters Day.
The Prime Minister posted on X;
“Greetings on National Voters Day, an occasion which celebrates our vibrant democracy and also a day to encourage people to register as voters, if they haven’t already.
At 11 AM, I will address the Nav Matdata Sammelan, which will bring together first time voters from across India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাতিগী ভোত্তরশিংগী নুমিৎ থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
25 JAN 2024 9:44AM by PIB Imphal
ঙসি জাতিগী ভোত্তরশিংগী নুমিৎ থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐখোয়গী মপাঙ্গল কল্লবা গনতন্ত্রগী হরাওবা ফোঙদোকপা থৌরম অমা ওইনা অমসুং হান্না মিং চন্দ্রিবা মীওইশিং, ভোত্তরশিং ওইনা মিং চন্নবা মীয়াম পুক্নিং থৌগৎপা নুমিৎ অমা ওইনা, জাতিগী ভোত্তরশিংগী নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
অয়ুক পুং ১১ তাবদা, ঐনা ভারত শীনবা থুংবগী অহানবা ওইনা ভোত্তর ওইরকপা মীওইশিংগী নব মাতদাতা সম্মেলন্দা ৱা ঙাংগনি”।