Prime Minister's Office
PM condoles deaths in boat capsizing at Harni lake in Vadodara
Announces ex gratia
18 JAN 2024 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoleed the loss of lives due to a boat capsizing at the Harni lake in Vadodara.
He also announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister Office posted on X :
"Distressed by the loss of lives due to a boat capsizing at the Harni lake in Vadodara. My thoughts are with the bereaved families in this hour of grief. May the injured recover soon. The local administration is providing all possible assistance to those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বদোদারাদা হারনি পাৎতা হি লাকশিনবদা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে এক্স গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
18 JAN 2024 7:50PM by PIB Imphal
বদোদারাদা হারনি পাৎতা হি লাকশিনবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি হায়নশু মহাক্না লাউথোকখি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
বদোদারাদা হারনি পাৎতা হি অমা লাকশিনবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। অৱাবা তানফম অসিদা অৱাবা নংলবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। খুদোংথিবা নংলবশিংদা লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না পাংবা য়াবা মতেং পাংলি।
লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি হায়নশু মহাক্না লাউথোকখি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী”