মন্ত্রীমন্দল
কেবিনেতনা 16শুবা ফাইনান্স কম্মিসনগী ফম কয়া শেম্বগী অয়াবা পীখ্রে
18 JAN 2024 12:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী কেবিনেতনা 16শুবা ফাইনান্স কম্মিসনগীদমক্তা সংবিধানগী আর্তিকল 280গী মখা পোন্না দিসেম্বর 31, 2023দা থোকখিবা নোতিফিকেসন অমগী মখাদা জোইন্ত সেক্রেতরীগী থাক্তা ফম অহুম শেমখিবা, হায়বদি, জোইন্ত সেক্রেতরীগী ফম অনি অমসুং ইকোনোমিক এদভাইজরগী ফম অমা শেম্বগী অয়াবা পীখ্রে।
নৌনা শেম্লবা ফম অসিনা কম্মিসন অসিদা মখোয়গী মথৌ তৌবদা তেংবাংগনি। কম্মিসন অসিগী অতোপ্পা ফমশিংদি মখোয় মশাগী মখা পোনবা শক্তিশিংগী মতুং ইন্না হান্ননা শেমখ্রবনি।

Cabinet
Cabinet approves creation of posts for the 16th Finance Commission
18 JAN 2024 12:54PM by PIB Delhi
The Union Cabinet chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modi has approved the creation of three posts at the level of Joint Secretary i.e. two posts of Joint Secretary and one post of Economic Adviser for the 16th Finance Commission, which was constituted in pursuance of Article 280 of the Constitution vide Notification dated 31st December, 2023.
The newly created posts are required to assist the Commission in carrying out its functions. All other posts in the Commission have already been created as per the delegated powers.