প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লতা মঙ্গেস্করনা শকপা শ্রী রাম রক্ষাগী শ্লোক অমা শেয়র তৌখ্রে
17 JAN 2024 8:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লতা মঙ্গেস্করনা শকপা শ্রী রাম রক্ষাগী “মাতা রামো মতপিতা রামচন্দ্র” হায়বা শ্লোক অমা শেয়র তৌখ্রে।
মসিদি শক্নাইরবী শৈশকপী অসিনা খ্বাইদগী ইকোন কোন্না রেকোর্দ তৌখিবা শ্লোক অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“লৈবাক অসিনা জনুৱারী 22বু থৱাই য়াওনা ঙাইনরিবা অসিদা ঐখোয়না খ্বাইদগী হেন্না নীংশিংগদবা মীওইদি লতা দিদিনি।
মহাক্না শক্লম্বা শ্লোক অমা মসিদা লৈরে। মহাক্কী ইমুংনা মসিনা মহাক্না খ্বাইদগী ইকোন কোন্না রেকোর্দ তৌখিবা শ্লোক্নি হায়বীরি।
#ShriRamBhajan”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares shlok from Shree Ram Raksha sung by Lata Mangeshkar
17 JAN 2024 8:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared shlok from Shree Ram Raksha titled “Mata Ramo Matpita Ramchandrah” sung by Lata Mangeshkar.
It was the last Shlok recorded by the legendary singer.
The Prime Minister said in a X post;
“As the nation awaits 22nd January with great enthusiasm, one of the people who will be missed is our beloved Lata Didi.
Here is a Shlok she sung. Her family told me that it was the last Shlok she recorded.
#ShriRamBhajan”