প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এক্সপোসেত সেতেল্লাইত মাইপাক্না থাগৎপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
01 JAN 2024 2:03PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ান স্পেস রিছার্স ওর্গনাইজেসন(ইসরো)না এক্সপোসেত সেতেল্লাইত মাইপাক্না থাগৎপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ভারত অৱাংবা থাকশিংদা পুখৎপগীদমক স্পেসকী লমদা থবক তৌরিবশিং য়াওনা ইসরোগী সাইন্তিস্তশিংদা মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“২০২৪ অচৌবা মাইপাকপা অমগা লোয়ননা হৌবদা ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি! মসিগী থাগৎপা অসি স্পেস সেক্তরগীদমক অঙকপা পাউনি অমসুং হিরম অসিদা ভারতকী শক্তি হেনগৎহনগনি। মমাঙদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মওংদা ভারত অৱাংবা থাকশিংদা পুখৎপগীদমক ইসরোদা লৈরিবা ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিং অমসুং স্পেসকী লমদা থবক তৌরিবা পুম্নমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over successful launch of XPoSat satellite
01 JAN 2024 2:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today expressed happiness over the successful launch of XPoSat satellite by the Indian Space Research Organisation (ISRO).
He extended his best wishes to ISRO scientists along with the space fraternity for taking India to heights.
The Prime Minister posted on X:
"A great start to 2024 thanks to our scientists! This launch is wonderful news for the space sector and will enhance India's prowess in this field. Best wishes to our scientists at ISRO and the entire space fraternity in taking India to unprecedented heights."