প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কেম্পেগৌড়া আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বিমানবন্দৰৰ টাৰ্মিনেল ২ৰ ভিতৰৰ অংশৰ বাবে বিশ্ব বিশেষ বঁটা লাভ কৰাত বেংগালুৰুবাসীক অভিনন্দন জনায়
23 DEC 2023 5:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি বেংগালুৰুবাসীক কেম্পেগৌড়া আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বিমানবন্দৰ, টাৰ্মিনেল ২য়ে বিমানবন্দৰ শাখাত ২০২৩ চনৰ অভ্যন্তৰীণ বিশেষ বঁটা লাভ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
যোৱা বছৰ অনুষ্ঠিত হোৱা টাৰ্মিনেল ভৱনৰ উদ্বোধনী অনুষ্ঠানৰ ছবিও তেওঁ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“প্ৰশংসনীয় কৃতিত্ব! বেংগালুৰুবাসীক অভিনন্দন।
কেম্পেগৌড়া আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বিমানবন্দৰৰ টাৰ্মিনেল ২ কেৱল শক্তিশালী চহৰ বেংগালুৰুৰ প্ৰৱেশদ্বাৰেই নহয়, ই অসাধাৰণ স্থাপত্যৰ উজ্জ্বলতাও প্ৰদৰ্শন কৰে। এই কৃতিত্বই বিশ্বমানৰ আন্তঃগাঁথনি আৰু শিল্প সৌন্দৰ্যৰ সংমিশ্ৰণত দেশৰ ক্ৰমবৰ্ধমান দক্ষতাক প্ৰতিফলিত কৰিছে।
যোৱা বছৰ টাৰ্মিনেল ভৱনটোৰ উদ্বোধনী অনুষ্ঠানৰ উল্লেখযোগ্য দিশসমূহ ইয়াত দিয়া হৈছে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Bengalurean for Kempegowda International Airport T2 winning world special prize for interior
23 DEC 2023 5:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the people of Bengaluru on Kempegowda International Airport, Terminal 2 winning the World Special prize for an Interior 2023 in the airports category.
He also shared pictures from the Terminal building’s inauguration last year.
The Prime Minister posted on X:
"A commendable feat! Congratulations to the people of Bengaluru.
Terminal 2 of the Kempegowda International Airport is not just a gateway to the vibrant city of Bengaluru but also a showcase of architectural brilliance. This accomplishment reflects the country's growing prowess in combining world-class infrastructure with artistic beauty.
Here are glimpses from the Terminal building’s inauguration last year."