প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মনুং ফজবগীদমক কেম্পেগৌরা ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত তি-২ মালেমগী অখন্নবা মনা ফংবগীদমক বেঙ্গালুরুগী মীয়াম প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
23 DEC 2023 5:25PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, এয়রপোর্ত কেতেগোরিদা ইন্তেরিয়র ২০২৩গী কেম্পেগৌরা ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত তি-২ মালেমগী অখন্নবা মনা ফংবগীদমক বেঙ্গালুরুগী মীয়াম হরাওবদা ফোঙদোকখ্রে।
হৌখিবা চহিদা শঙ্গাখিবা তর্মিনেল বিল্দিংগী ফোতোশিংশু মহাক্না সিয়ার তৌখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থাগৎনিঙাই ওইবা মাইপাকপা অমনি! বেঙ্গালুরুগী মীয়াম নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। কেম্পেগৌরা ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত তর্মিনেল-২ অসি বেঙ্গালারুগী থোঙ্গাল অমা ওইবগা নত্তনা য়ুশারোলগী ফজবা অমসু উৎলে। মসিগী মাইপাকপা অসিনা কলাগী ফজবগা লোয়ননা লৈবাক অসিদা মালেম থাক্কী ইনফ্রাস্ত্রকচরগী শক্তি হেনগৎলকপা অদু মমি তারে।
হৌখিবা চহিদা শঙ্গাখিবা তর্মিনেল বিল্দিংগী ফোতোশিং মফম অসিদা লৈরে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Bengalurean for Kempegowda International Airport T2 winning world special prize for interior
23 DEC 2023 5:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the people of Bengaluru on Kempegowda International Airport, Terminal 2 winning the World Special prize for an Interior 2023 in the airports category.
He also shared pictures from the Terminal building’s inauguration last year.
The Prime Minister posted on X:
"A commendable feat! Congratulations to the people of Bengaluru.
Terminal 2 of the Kempegowda International Airport is not just a gateway to the vibrant city of Bengaluru but also a showcase of architectural brilliance. This accomplishment reflects the country's growing prowess in combining world-class infrastructure with artistic beauty.
Here are glimpses from the Terminal building’s inauguration last year."