প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মধ্য প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী আৰু উপ-মুখ্যমন্ত্ৰীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ কৰে
22 DEC 2023 12:55PM by PIB Guwahati
মধ্য প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী মোহন যাদৱ তথা উপ-মুখ্যমন্ত্ৰীদ্বয় শ্ৰী ৰাজেন্দ্ৰ শুক্লা আৰু শ্ৰী জগদীশ দেৱদাই আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰিছেঃ
"মধ্য প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী @DrMohanYadav51 জী তথা উপ-মুখ্যমন্ত্ৰীদ্বয় @rshuklabjp জী আৰু @JagdishDevdaBJP জীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodiক সাক্ষাৎ কৰে।"

Prime Minister's Office
Madhya Pradesh CM and Deputy CMs meet PM
22 DEC 2023 12:55PM by PIB Delhi
The Chief Minister of Madhya Pradesh Shri Mohan Yadav, along with Deputy Chief Ministers Shri Rajendra Shukla and Shri Jagdish Devda met the Prime Minister, Shri Narendra Modi, today.
The Prime Minister’s Office posted on X:
"CM of Madhya Pradesh, @DrMohanYadav51 Ji, along with Deputy CMs @rshuklabjp Ji and @JagdishDevdaBJP Ji met PM @narendramodi."