Prime Minister's Office
Madhya Pradesh CM and Deputy CMs meet PM
22 DEC 2023 12:55PM by PIB Delhi
The Chief Minister of Madhya Pradesh Shri Mohan Yadav, along with Deputy Chief Ministers Shri Rajendra Shukla and Shri Jagdish Devda met the Prime Minister, Shri Narendra Modi, today.
The Prime Minister’s Office posted on X:
"CM of Madhya Pradesh, @DrMohanYadav51 Ji, along with Deputy CMs @rshuklabjp Ji and @JagdishDevdaBJP Ji met PM @narendramodi."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মধ্য প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর অমসুং দিপুতি চীফ মিনিস্তরনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
22 DEC 2023 12:55PM by PIB Imphal
ঙসি মধ্য প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর শ্রী মোহন যাদব অমসুং দিপুতি চীফ মিনিস্তরশিং শ্রী রাজেন্দ্র সুক্লা অমসুং শ্রী জগদিস দেবদানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“মধ্য প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর @DrMohanYadav51, লোয়ননা দিপুতি চীফ মিনিস্তরশিং @rshuklabjp জি অমসুং @JagdishDevdaBJP জিনা প্রধান মন্ত্রী @narendramodi উনখ্রে”।