প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরাইলগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শান্নখ্রে
প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহুনা প্রধান মন্ত্রীদা ইজরাইল-হমাস লান অসিদা নৌনা ফগৎলক্লিবশিংগী মতাংদা পাউদমখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মীওইবগী মীনুংশিগী মতেংগী অমসুং দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসীগী খুথাংদগী লান অসিগী ৱারোইশিনগী তঙাই ফদবা অদুবু অমুক হন্না হায়রি।
19 DEC 2023 6:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইজরাইলগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগী তেলিফোন কোল অমা ফংখি।
প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহুনা প্রধান মন্ত্রীদা ইজরাইল-হমাস লান অসিদা নৌনা ফগৎলক্লিবশিংগী মতাংদা পাউদমখি।
লুচিংবা অনিনা মেরিতাইম ত্রাফিক্কী সেফতীগী মতাংদা খন্নখি। প্রধান মন্ত্রীনা অৱা অনা নংলবা মীওইশিংগীদমক মীনুংশিগী তেংবাং মখা তানা পাংনবগী তঙাই ফদবা অদুবু অমুক হন্না পনখি অমসুং দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসীগী খুথাংদগী ফাজিনলিবা মীওইশিংবু থাদোকপা য়াওনা লান অসিবু অথুবদা অমসুং তংদু লৈতানা ৱারোইশিন পুকপগী তঙাই ফদবা অদু ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিনা ই-পাউ তোইনা ফাওননবা য়ানখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with Prime Minister of Israel.
PM Netanyahu briefs PM on recent developments in Israel-Hamas conflict.
The two leaders share concerns regarding the safety of maritime traffic.
Prime Minister reiterates need for humanitarian aid and resolution of the conflict through dialogue and diplomacy.
19 DEC 2023 6:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu.
PM Netanyahu briefed Prime Minister on the recent developments in the ongoing Israel-Hamas conflict.
The two leaders shared concerns regarding the safety of maritime traffic.
Prime Minister reiterated the need for continued humanitarian aid for the affected population and emphasized an early and peaceful resolution of the conflict, including the release of all hostages, through dialogue and diplomacy.
The two leaders agreed to remain in touch.