Prime Minister's Office
PM acknowledges the decision of mandatory use of Jute in packaging for Jute Year 2023-24
Says that this decision will contribute towards the revitalizing the jute sector
09 DEC 2023 10:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the decision of mandatory use of Jute in packaging for Jute Year 2023-24. Shri Modi said that this decision will contribute towards the revitalizing the jute sector.
It also marks a major boost for our artisans and farmers, Shri Modi further added.
More details about this decision can be found here:
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1984208
Responding to the X post of Union Minister, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister said;
“This decision will contribute towards the revitalizing the jute sector! It also marks a major boost for our artisans and farmers.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জুত ইয়র ২০২৩-২৪ দা পোৎ-চৈ য়োম্বদা তঙাইফদনা লিমোন শীজিন্ননবা লৌখিবা ৱারেপ প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ৱারেপ অসিনা জুত সেক্তর অমুক হিঙ্গৎহনবদা মতেং পাংগনি হায়খি
09 DEC 2023 10:12PM by PIB Imphal
জুত ইয়র ২০২৩-২৪ দা পোৎ-চৈ য়োম্বদা তঙাইফদনা লিমোন শীজিন্ননবা লৌখিবা ৱারেপ প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি ৱারেপ অসিনা জুত সেক্তর অমুক হিঙ্গৎহনবদা মতেং পাংগনি।
শ্রী মোদীনা মখা তানা হায়খি মসিনা ঐখোয়গী খুৎহৈবশিং অমসুং লৌমীশিংদা অচৌবা কান্নবা অমা পীরগনি।
ৱারেপ অসিগী মরুওইবা অকুপ্পা মরোলশিং মখাদা ফংগনি:
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1984208
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ৱারেপ অসিনা জুত সেক্তর অমুক হিঙ্গৎহনবদা মতেং পাংগনি। মসিনা ঐখোয়গী খুৎহৈবশিং অমসুং লৌমীশিংদা অচৌবা কান্নবা অমা পীরগনি”।