প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কেচিআৰৰ আশু আৰোগ্য কামনা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 DEC 2023 10:46AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আঘাতপ্ৰাপ্ত তেলেংগানাৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী কে. চন্দ্ৰশেখৰ ৰাওৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“তেলেংগানাৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী কে চি আৰ গাৰু আঘাতপ্ৰাপ্ত হোৱা বুলি জানি দুঃখিত হৈছো। তেওঁৰ আশু আৰোগ্য আৰু সুস্বাস্থ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes speedy recovery to KCR
08 DEC 2023 10:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished former Telangana Chief Minister, Shri K. Chandrashekar Rao a speedy recovery from his injury.
The Prime Minister posted on X;
“Distressed to know that former Telangana CM Shri KCR Garu has suffered an injury. I pray for his speedy recovery and good health.”