Prime Minister's Office
Prime Minister wishes speedy recovery to KCR
08 DEC 2023 10:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished former Telangana Chief Minister, Shri K. Chandrashekar Rao a speedy recovery from his injury.
The Prime Minister posted on X;
“Distressed to know that former Telangana CM Shri KCR Garu has suffered an injury. I pray for his speedy recovery and good health.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কে.সি.আর.গী মফমদা থুনা ফগৎলক্নবা পাউজেল পীখ্রে
08 DEC 2023 10:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গনাগী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী কে. চন্দ্রসেখর রাওগী মফমদা মহাক্না শোক্লিবদুদগী থুনা ফগৎলক্নবা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“তেলঙ্গনাগী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী কে.সি.আর. গারু অশোক অপন নংলে তাবদা নুংঙাইতবা ফাওই‍। ঐনা মহাকপু থুনা ফগৎলক্নবা অমদি মশা মউ ফনা লৈনবগীদমক থৌনিজরি‍।”