প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চন্দ্রয়ান-৩গী প্রোপুলসন মোদুলনা মাইপাক্না হান্নগী মফমদা অমুক হল্লকপা খোঙচৎ অমা পাংথোকখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা ইসরো থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 DEC 2023 8:27PM by PIB Imphal
শুন্দ্রংদা অতোপ্পা তেক্নিকেলগী মাইপাকপা থবক পাংথোকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইসরো থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
চন্দ্রয়ান-৩গী প্রোপুলসন মোদুলনা মাইপাক্না হান্নগী মফমদা অমুক হল্লকপা খোঙচৎ অমা পাংথোকখ্রে। অতোপ্পা অঙকপা চাংয়েং অমদা, প্রোপুলসন মোদুল অসি থাগী ওর্বিত্তগী পৃথিবীগী ওর্বিত্তা পুরকখি।
মাইপাকপা অসিগী মতাংদা ইসরোগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থাগৎচরি @isro । ২০৪০ ফাওবগী মনুংদা থাদা ভারতমচা অমা থানবা ঐখোয়গী পান্দম য়াওনা ঐখোয়গী তুংগী শুন্দ্রংগী থবকশিংদা অতোপ্পা তেক্নোলোজিগী মাইপাকপনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates ISRO as Chandrayaan-3’s Propulsion Module took a successful detour
06 DEC 2023 8:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated ISRO for achieving another technological milestone in space.
Chandrayaan-3’s Propulsion Module took a successful detour. In another unique experiment, the Propulsion Module is brought from Lunar orbit to Earth’s orbit.
Responding to the X post of ISRO about this achievement, the Prime Minister posted on X;
“Congratulations @isro. Another technology milestone achieved in our future space endeavours including our goal to send an Indian to Moon by 2040.”