প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নেভী নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
04 DEC 2023 12:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেভী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেলশিং পীখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“নেভী নুমিৎ অসিদা, ইন্দিয়ন নেভীগী পর্সোনেল পুম্নমক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। ঐখোয়গী সমুদ্রবু ঙাক শেন্নবগী মখোয়গী ফিরেপ্না মখোয়গী মথৌদা পুক্নিং লুপ্পা অমদি ঈরৈবাকপু নুংশিবগী লেঙদ্রবা খোঙফমগী খুদম ওইরি‍। ফীভম খুদিংদা, মখোয়গী থৌনা অমদি ফিরেপ লেঙদনা লৈরি‍। মখোয়গী থৌগল অমদি কত্থোকপগীদমক ঐখোয়না মতম চুপ্পদা লমন তোনশিল্লবনি‍।
ঙসি মহারাস্ত্রগী সিন্ধুদুর্গতা পাঙথোক্কদবা নেভী নুমিৎগী থৌরম য়াওননবা ঐনা থৌরাংনা ঙাইরি‍। মফম অসি মপাঙ্গল পনবা ঈশিং লান্মী শেমগৎপদা লৌখিবা থৌদাংগীদমক মীয়াম্না খঙনবা ছত্রপতী সিবাজী মহারাজকা য়াম্না নক্নবা মরী লৈনৈ‍।”

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes on occasion of Navy Day
04 DEC 2023 12:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes on the occasion of Navy Day.
The Prime Minister posted on X:
“On Navy Day, best wishes to all the personnel of the Indian Navy. Their commitment to safeguarding our seas is a testament to their unwavering dedication to duty and love for our nation. In every circumstance, their spirit and resolve remain unshakable. We are forever grateful for their service and sacrifices.
I look forward to joining the Navy Day programme at Sindhudurg in Maharashtra later today. This place has a close association with Chhatrapati Shivaji Maharaj, whose efforts to build a strong navy are well known.”