প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উজবেকিস্থানগী রাস্ত্রপতিগা উনখ্রে
01 DEC 2023 9:36PM by PIB Imphal
দুবাইদা পাংথোক্লিবা কোপ ২৮ কী নাকলদা দিশেম্বর ১,২০২৩দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উজবেকিস্থানগী রাস্ত্রপতি সাভকাত মিরজিয়োয়েভ উনখ্রে।
ভোইস ওফ গ্লোবেল সাউথ সম্মিত শরুক য়াবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা উজবেকিস্থানগী রাস্ত্রপতি সাভকাত মিরজিয়োয়েভ থাগৎপা ফোঙদোকখি।
হকশেল, লাইরিক-লাইশু, ফার্মাসিউতিকেলস অমসুং মহৌশাগী হিদাক-লাংথক্কী হিরমশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরম কয়াদা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মরিশিং চেৎশিনহন্নবা মখোয়না ৱারি শানখি। উজবেকিস্থানগা লোয়ননা ঐখোয়গী চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং লৈবাক অসিদা মতেং পাংনবা প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Republic of Uzbekistan
01 DEC 2023 9:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Shavkat Mirziyoyev, President of the Republic of Uzbekistan, on 1 December 2023, on the sidelines of COP-28 Summit in the UAE.
Prime Minister thanked President Mirziyoyev for Uzbekistan’s participation in Voice of Global South Summit.
Both leaders exchanged views on deepening their wide ranging bilateral relations in the areas of health, education, pharmaceuticals and traditional medicine. Prime Minister also assured India's support to expand our development partnership with Uzbekistan.