প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উজবেকিস্তানৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বৈঠক
01 DEC 2023 9:36PM by PIB Guwahati
ইউএইত অনুষ্ঠিত চিঅ’পি-২৮ৰ সমান্তৰালভাৱে ১ ডিচেম্বৰত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উজবেকিস্তানৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীযুত শ্বাৱকট মিৰ্জিঅ’য়েভক সাক্ষাৎ কৰে৷
ভইচ অফ গ্ল’বেল ছাউছ ছামিটত অংশগ্ৰহণৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উজবেকিস্তানৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মিৰ্জিঅ’য়েভক ধন্যবাদ জনায়৷
দুয়োগৰাকী নেতাই স্বাস্থ্য, শিক্ষা, ঔষধ আৰু পৰম্পৰাগত চিকিৎসাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ ব্যাপক দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক গভীৰ কৰাৰ সন্দৰ্ভত মত বিনিময় কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উজবেকিস্তানৰ সৈতে আমাৰ উন্নয়নমূলক অংশীদাৰিত্ব সম্প্ৰসাৰণৰ বাবে ভাৰতৰ সমৰ্থনৰ আশ্বাসো দিয়ে।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Republic of Uzbekistan
01 DEC 2023 9:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Shavkat Mirziyoyev, President of the Republic of Uzbekistan, on 1 December 2023, on the sidelines of COP-28 Summit in the UAE.
Prime Minister thanked President Mirziyoyev for Uzbekistan’s participation in Voice of Global South Summit.
Both leaders exchanged views on deepening their wide ranging bilateral relations in the areas of health, education, pharmaceuticals and traditional medicine. Prime Minister also assured India's support to expand our development partnership with Uzbekistan.