Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Dr. Rajendra Prasad on his birth anniversary
03 DEC 2023 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the first President of India, Dr. Rajendra Prasad on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X;
“Dr. Rajendra Prasad’s profound wisdom and steadfast leadership during pivotal moments in our history are a source of great pride. His endeavours as a champion of democracy and unity continue to resonate across generations. Tributes to him on his birth anniversary.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দা. রাজেন্দ্র প্রসাদতা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
03 DEC 2023 10:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী অহানবা রাস্ত্রপতি ওইরমখিবা দা. রাজেন্দ্র প্রসাদতা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“দা. রাজেন্দ্র প্রসাদকী মপাল নাইদ্রবা লৌশিং অমসুং ঐখোয়গী পুৱারীগী মরু ওইবা তানফমশিংদা উৎখিবা অচেৎপা লুচিংবগী মতৌনা চাউনা চাউথোকচবা পোক্নবগী হৌরকফম ওইখি। দেমোক্রেসী অমসুং অপুনবগী শক্তমগী চেম্পিয়ন অমা ওইনা মহাক্না হোৎনখিবশিংনা মখা তানা মীরোলশিংদা ইথিল পীগনি। মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা মঙোন্দা ইকাই খুম্নবা উৎচরি।”