প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দ্বিতীয় ত্ৰৈমাসিকৰ জিডিপি বৃদ্ধিৰ সংখ্যাই ভাৰতীয় অৰ্থনীতিৰ প্ৰতিৰোধ ক্ষমতা আৰু শক্তি প্ৰতিপন্ন কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
30 NOV 2023 7:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কৈছে যে দ্বিতীয় ত্ৰৈমাসিকৰ জিডিপি বৃদ্ধিৰ সংখ্যাই বিশ্বজনীন স্তৰত পৰীক্ষাৰ এনে সময়ত ভাৰতীয় অৰ্থনীতিৰ প্ৰতিৰোধ ক্ষমতা আৰু শক্তি প্ৰতিপন্ন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"দ্বিতীয় ত্ৰৈমাসিকৰ জিডিপি বৃদ্ধিৰ সংখ্যাই বিশ্বজনীন স্তৰত পৰীক্ষাৰ এনে সময়ত ভাৰতীয় অৰ্থনীতিৰ প্ৰতিৰোধ ক্ষমতা আৰু শক্তি প্ৰতিপন্ন কৰিছে। আমি অধিক সুযোগ সৃষ্টি কৰিবলৈ, দৰিদ্ৰতা দ্ৰুতগতিত নিৰ্মূল কৰিবলৈ, আৰু আমাৰ দেশবাসীৰ বাবে 'জীৱন যাপন আৰু বেছি সহজ' কৰি তুলিবলৈ, দ্ৰুতগতিত বিকাশ সুনিশ্চিত কৰিবলৈ সংকল্পবদ্ধ।"

Prime Minister's Office
The GDP growth numbers for Q2 display the resilience and strength of the Indian economy: PM
30 NOV 2023 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the GDP growth numbers for Q2 display the resilience and strength of the Indian economy in the midst of such testing times globally.
The Prime Minister posted on X:
"The GDP growth numbers for Q2 display the resilience and strength of the Indian economy in the midst of such testing times globally. We are committed to ensuring fast paced growth to create more opportunities, rapid eradication of poverty and improving ‘Ease Of Living’ for our people."