Prime Minister's Office
The GDP growth numbers for Q2 display the resilience and strength of the Indian economy: PM
30 NOV 2023 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the GDP growth numbers for Q2 display the resilience and strength of the Indian economy in the midst of such testing times globally.
The Prime Minister posted on X:
"The GDP growth numbers for Q2 display the resilience and strength of the Indian economy in the midst of such testing times globally. We are committed to ensuring fast paced growth to create more opportunities, rapid eradication of poverty and improving ‘Ease Of Living’ for our people."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
Q2গী GDP গ্রোথ নম্বরনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী নীংহন্নবা লৈতবা মতৌ অমসুং পাঙ্গল উৎলিঃ পি.এম.
30 NOV 2023 7:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শেন্মিৎলোন্না মালেমগী ওইবা অরুবা মতম অমা মাইয়োক্নরবসু, Q2দা উখিবা GDP গ্রোথ নম্বরনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী নীংহন্নবা লৈতবা মতৌ অমসুং পাঙ্গল উৎলি হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“ভারতকী শেন্মিৎলোন্না মালেমগী ওইবা অরুবা মতম অমা মাইয়োক্নরবসু, Q2দা উখিবা GDP গ্রোথ নম্বরনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী নীংহন্নবা লৈতবা মতৌ অমসুং পাঙ্গল উৎলি। খুদোংচাবা হেন্না লৈহনবা ঙম্নবা, লাইরববু খোঙজেল য়াঙনা মুত্থত্তুনা ঐখোয়গী মীয়ামদা ‘ইজ ওফ লিবিং’ লৈহন্নবগীদমক্তা ঐখোয়না খোঙজেল য়াঙনা শাহৌ লৌনবা খোঙফম চেৎলি”।