প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস.এদা পাংথোকপা ১৬শুবা ৱার্ল্দ ৱুসু চেম্পিয়নশিপতা মেদলশিং ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রোসিবিনা দেবী, কুসাল কুমার অমসুং চাবি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
23 NOV 2023 10:51AM by PIB Imphal
হন্দক য়ু.এস.এদা পাংথোকপা ১৬শুবা ৱার্ল্দ ৱুসু চেম্পিয়নশিপতা মেদলশিং ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রোসিবিনা দেবী, কুসাল কুমার অমসুং চাবি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হন্দক য়ু.এস.এদা পাংথোকপা ১৬শুবা ৱার্ল্দ ৱুসু চেম্পিয়নশিপতা মেদলশিং ফংলকপদা ঐখোয়গী ৱুসু শান্নরোয়শিং রোসিবিনা দেবী, কুসাল কুমার অমসুং চাবি ঐনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী কৎথোকপা অমসুং হৈশিংবনা লৈবাক অসি তশেংনা চাউথোকচবা ফাউহল্লে। মখোয়গী মাইপাকপনা ভারত্তা ৱুসু পাম্নবা হেনগৎহনগনি হায়না ঐনা থাজৈ। মখোয়গী তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Roshibina Devi, Kushal Kumar and Chavi for winning medals at 16th World Wushu Championship in USA
23 NOV 2023 10:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Roshibina Devi, Kushal Kumar and Chavi for winning medals at the recently held 16th World Wushu Championship in USA.
The Prime Minister posted on X;
“I congratulate our Wushu champions Roshibina Devi, Kushal Kumar and Chavi for winning medals at the recently held 16th World Wushu Championship in USA. Their determination and skill have truly made the nation proud. I am also confident that their success will make Wushu more popular in India. My best wishes to them for their future endeavours.”