প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰত অনুষ্ঠিত ষোড়শ সংখ্যক বিশ্ব ৱুচু চেম্পিয়নশ্বিপত পদক জয় কৰা ৰোশিবিনা দেৱী, কুশল কুমাৰ আৰু ছৱিক অভিনন্দন জনায় প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 NOV 2023 10:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শেহতীয়াকৈ আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰত অনুষ্ঠিত ‘ষোড়শ সংখ্যক বিশ্ব ৱুচু চেম্পিয়নশ্বিপ’ত পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ৰোশিবিনা দেৱী, কুশল কুমাৰ আৰু ছৱিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত কৰা পোষ্টত কয়;
"আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰত শেহতীয়াকৈ অনুষ্ঠিত ‘ষোড়শ বিশ্ব ৱুচু চেম্পিয়নশ্বিপ’ত পদক জয় কৰাৰ বাবে মই আমাৰ ৱুচু চেম্পিয়ন ৰোশিবিনা দেৱী, কুশল কুমাৰ আৰু ছৱিক অভিনন্দন জনাইছোঁ। তেওঁলোকৰ সংকল্প আৰু দক্ষতাই সঁচাকৈয়ে দেশক গৌৰৱান্বিত কৰিছে। তেওঁলোকৰ সফলতাই ৱুচুক ভাৰতত অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তুলিব মই নিশ্চিত। তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁলোকলৈ মোৰ শুভেচ্ছা জনালোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Roshibina Devi, Kushal Kumar and Chavi for winning medals at 16th World Wushu Championship in USA
23 NOV 2023 10:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Roshibina Devi, Kushal Kumar and Chavi for winning medals at the recently held 16th World Wushu Championship in USA.
The Prime Minister posted on X;
“I congratulate our Wushu champions Roshibina Devi, Kushal Kumar and Chavi for winning medals at the recently held 16th World Wushu Championship in USA. Their determination and skill have truly made the nation proud. I am also confident that their success will make Wushu more popular in India. My best wishes to them for their future endeavours.”