প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী দিপ্লোমেতকী থবকশিং, লমদম অসিদা পাংথোক্লিবা থবকশিংনা মালেমগী থাক্তা থাজবা য়াবা অমসুং থবক ঙম্বা লৈবাক অমা ওইনা মশক তাক্লে: প্রধান মন্ত্রী
17 NOV 2023 1:43PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিনা মাইপাক্না জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অমসুং লুনার মিসন, কোবিদ-১৯ মনুংগী ফগৎলকপা অমসুং শেন-থুমগী ফিবম ফগৎলকপা য়াওনা ২০২৩দা ভারতকী মাইপাকপশিং ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা সিয়ার তৌখ্রে। আর্তিকল অসি এক্সতর্নেল এফেয়ার্স মিনিস্তর দোক্তর এস.জয়সঙ্করনা ইবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“লৈবাক অসিনা মাইপাক্না জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অমসুং লুনার মিসন, কোবিদ-১৯ মনুংগী ফগৎলকপা অমসুং শেন-থুমগী ফিবম ফগৎলকপা য়াওনা ২০২৩দা ভারতকী মাইপাকপশিং এক্সতর্নেল এফেয়ার্স মিনিস্তর @DrSJaishankar গী আর্তিকলদা ফোঙদোক্লি।
ভারতকী দিপ্লোমেতকী থবকশিং, লমদম অসিদা পাংথোক্লিবা থবকশিংনা মালেমগী থাক্তা থাজবা য়াবা অমসুং থবক ঙম্বা লৈবাক অমা ওইনা আর্তিকল অসিদা ফোঙদোক্লি”।

Prime Minister's Office
India's diplomatic efforts, regional engagements portraying a confident and capable nation on the global stage: PM
17 NOV 2023 1:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article outlining India's achievements in 2023, including its successful G20 presidency and lunar mission, emphasizing a post-COVID-19 recovery and robust growth. The article is by the Minister of External Affairs Dr S Jaishankar.
The Prime Minister posted on X :
"EAM @DrSJaishankar's article outlines India's achievements in 2023, including its successful G20 presidency and lunar mission, emphasizing a post-COVID-19 recovery and robust growth.
The piece highlights India's diplomatic efforts, regional engagement, portraying a confident and capable nation on the global stage"