প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মৌলানা অজাদবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নীংশিংখ্রে
11 NOV 2023 9:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মৌলানা অজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংখ্রে‍। শ্রী মোদীনা মৌলানা অজাদ অথোইবা স্কোলার অমদি ভারতকী নীংতম লালহৌগী য়ুম্বী অমা ওইরম্মী, অমদি মহৈ মশিংগী লমদা মহাক্না লেপখিবা খোঙফম শিংথানিংঙাইগী মশক্নি হায়খি‍।
X পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“মৌলানা অজাদপু মহাক্কী মপোক কুনওন্না লাকপদা নীংশিংজরি‍। অথোইবা স্কোলার অমদি ভারতকী নীংতম লালহৌগী য়ুম্বী অমা ওইনা, মহৈ মশিংগী লমদা মহাক্না লেপখিবা খোঙফম শিংথানিংঙাইগী মশক্নি‍। অনৌবা ভারত শেম্বদা মহাক্না হোৎনরম্বশিংনা মীওই কয়া অমবু মখা তানা লমজিংলি‍।”
T***

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Maulana Azad on his birth anniversary
11 NOV 2023 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Maulana Azad on his birth anniversary. Shri Modi said that Maulana Azad was a profound scholar and a pillar of India's freedom struggle and his commitment to education was commendable.
In a X post, the Prime Minister said;
“Remembering Maulana Azad on his birth anniversary. A profound scholar and a pillar of India's freedom struggle, his commitment to education was commendable. His efforts in shaping modern India continue to guide many people.”