প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেপালদা য়ুহা হাবদা মীওই কয়া শিখিবা অমসুং অমাং-অতা থোকখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 NOV 2023 10:29AM by PIB Imphal
নেপালদা য়ুহা হাবদা মীওই কয়া শিখিবা অমসুং অমাং-অতা থোকখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি নেপালগী মীয়ামগীদমক ভারতনা অমতা ওইনা লেপ্লি অমসুং পাংবা য়াবা মতেং পাংনবা থৌরাং তৌদুনা লৈরি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা মহাক্না য়াইফ-পাউজেলসু পীখি।
এক্সতা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
নেপালদা য়ুহা হাবদা মীওই কয়া শিখিবা অমসুং অমাং-অতা থোকখিবদা অৱাবা ফাওহল্লে। নেপালগী মীয়ামগীদমক ভারতনা অমতা ওইনা লেপ্লি অমসুং পাংবা য়াবা মতেং পাংনবা থৌরাং তৌদুনা লৈরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐখোয়না শরুক য়াজরি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐখোয়না থৌনিজরি। @cmprachanda”।

Prime Minister's Office
Prime Minister anguished by the loss of lives and damages due to the earthquake in Nepal
04 NOV 2023 10:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to the earthquake in Nepal.
Shri Modi said that India stands in solidarity with the people of Nepal and is ready to extend all possible assistance and he has also wished quicky recovery for those injured.
In a X post, the Prime Minister said;
“Deeply saddened by loss of lives and damage due to the earthquake in Nepal. India stands in solidarity with the people of Nepal and is ready to extend all possible assistance. Our thoughts are with the bereaved families and we wish the injured a quick recovery. @cmprachanda”