প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰীলংকাৰ বিৰুদ্ধে বিশ্বকাপৰ খেলখনত ভাৰতীয় বিজয়ক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
02 NOV 2023 9:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ক্ৰিকেট বিশ্বকাপত শ্ৰীলংকাৰ বিৰুদ্ধে এক সুন্দৰ বিজয় সাব্যস্ত কৰাৰ বাবে ‘টীম ইণ্ডিয়া’ক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"বিশ্বকাপত ‘টীম ইণ্ডিয়া’ অপ্ৰতিৰোধ্য!
শ্ৰীলংকাৰ বিৰুদ্ধে এক সুন্দৰ বিজয় সাব্যস্ত কৰাৰ বাবে দলটোক অভিনন্দন জনাইছোঁ! এয়া আছিল দলবদ্ধ শ্ৰম আৰু দৃঢ়তাৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শন।"

Prime Minister's Office
PM hails Indian victory in the World Cup match over Sri Lanka
02 NOV 2023 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Team India for a scintillating victory over Sri Lanka in the Cricket World Cup.
The Prime Minister Posted on X :
"Team India is unstoppable in the World Cup!
Congratulations to the team on a stellar victory against Sri Lanka! It was a display of exceptional teamwork and tenacity."