প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেরলা পিরাবীগী নুমিৎনা লাকপদা পি.এম.না য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 NOV 2023 11:16AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেরলা পিরাবীগী অখন্নবা নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"কেরলা পিরাবীগী অখন্নবা নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং মখোয়গী কলচরেল হেরিতেজকী ইনাক খুল্লবা তপেস্ত্রীগীদমক খংনরিবা কেরলাগী মীয়াম অসি অখাং কবগী গুন চেল্লি। মখোয়না মতম চুপ্পদা মাইপাকপা ওইরসনু অমসুং মখোয়গী মাইপাকপশিংনা মখা তানা ইথিল পীবা ওইরসনু"

Prime Minister's Office
PM greets on the occasion of Kerala Piravi
01 NOV 2023 11:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended warm greetings on the special occasion of Kerala Piravi today.
The Prime Minister posted on X :
"Greetings on the special occasion of Kerala Piravi. Known for their diligence and the rich tapestry of their cultural heritage, the people of Kerala embody resilience and determination. May they always be touched by success and continue to inspire with their accomplishments."