প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী মিতর ২০০-তি১২তা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সিমরন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 OCT 2023 9:15PM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী মিতর ২০০-তি১২ ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিমরন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্কী তুংগী থবকশিংগীদমক মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপীগী মিতর ২০০-তি১২ ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা সিমরন থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসিগী মাইপাকপা অসি চাউথোকচবগা লোয়ননা ভারতনা হরাওবা ফোঙদোক্লি। তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Simran for winning silver in women's 200m - T12 at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Simran for clinching a silver medal in the women's 200m - T12 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He wished her luck for future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Simran for her outstanding Silver in the Women's 200m - T12 event. India celebrates this incredible achievement with beaming pride! All the best for endeavours ahead."