প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ২০০ মিটাৰ-টি১২ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চিমৰণক অভিনন্দন জনাইছে
26 OCT 2023 9:15PM by PIB Guwahati
হাংঝৌ ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ’ত মহিলাৰ ‘২০০ মিটাৰ-টি-১২ প্ৰতিযোগিতা’ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে আজি চিমৰণক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শুভেচ্ছা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"মহিলাৰ ‘২০০ মিটাৰ- টি-১২ প্ৰতিযোগিতা’ত চিমৰণে অসামান্য প্ৰদৰ্শনেৰে ৰূপৰ পদক জয় কৰা বাবে অভিনন্দন জনাইছোঁ। ভাৰতে এই অতুলনীয় সাফল্যক গৌৰৱেৰে উদযাপন কৰিছে! আগন্তুক প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবে শুভকামনা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Simran for winning silver in women's 200m - T12 at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Simran for clinching a silver medal in the women's 200m - T12 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He wished her luck for future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Simran for her outstanding Silver in the Women's 200m - T12 event. India celebrates this incredible achievement with beaming pride! All the best for endeavours ahead."