প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত ধনুৰ্বিদ্যাত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে শীতল দেৱী, ৰাকেশ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
26 OCT 2023 9:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত ধনুৰ্বিদ্যাত সোণৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে শীতল দেৱী আৰু ৰাকেশ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
"আমাৰ পেৰা আৰ্চাৰী মিক্সড দলৰ বাবে ই এক গৌৰৱময় স্বৰ্ণ জয়।
শীতল দেৱী আৰু ৰাকেশ কুমাৰক তেওঁলোকৰ অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছোঁ।
এই গৌৰৱ তেওঁলোকৰ দৃঢ়তা, নিষ্ঠা আৰু ব্যতিক্ৰমী দক্ষতাৰ এক প্ৰমাণ।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sheetal Devi, Rakesh Kumar for winning gold in archery at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Sheetal Devi and Rakesh Kumar for clinching a gold medal in archery at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"It is a Glorious Gold for our Para Archery Mixed Team.
Congrats to Sheetal Devi and Rakesh Kumar for their extraordinary performance.
This glory is a testament to their precision, dedication and exceptional skills."