Prime Minister's Office
PM congratulates Sheetal Devi, Rakesh Kumar for winning gold in archery at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Sheetal Devi and Rakesh Kumar for clinching a gold medal in archery at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"It is a Glorious Gold for our Para Archery Mixed Team.
Congrats to Sheetal Devi and Rakesh Kumar for their extraordinary performance.
This glory is a testament to their precision, dedication and exceptional skills."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সীতল দেবী, রাকেস পুকারগী মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা তেন কাপ্পদা গোল্দ ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
26 OCT 2023 9:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সীতল দেবী অমদি রাকেস কুমারগী মফমদা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা তেন কাপ্পদা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“মসি ঐখোয়গী পেরা আর্চরী মিক্স তীমগী মতিং লৈরবা সনাগী মেদলনি‍।
সীতল দেবী অমদি রাকেস কুমারগী মফমদা মখোয়গী তোপ তোপ্পা পর্ফোর্মেন্সকীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।
মায় পাকপা অসি মখোয়গী খুৎ চুম্বা, পুক্নিং লুপ্পা অমদি তোপ তোপ্পা হৈ-শিংবগী খুদম্নি‍।”