প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে ৰুদ্ৰাংশ খাণ্ডেলৱালক অভিনন্দন জনাইছে
24 OCT 2023 5:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল SH1 P1 ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে ৰুদ্ৰাংশ খণ্ডেলৱালক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ছ’চিয়েল মিডিয়া ফ’ৰাম এক্সত পোষ্ট কৰিছে: “এছিয়ান পেৰা গেমছত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে ৰুদ্ৰাংশ খাণ্ডেলৱাললৈ অভিনন্দন। পি ১– পুৰুষৰ ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল এছ এইচ ১ ইভেণ্টত ৰুদ্ৰাংশৰ উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শন হৈছে তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু অনুশীলনৰ ফল। ভাৰতে এই অবিশ্বাস্য কৃতিত্বৰ শলাগ লৈছে!”

Prime Minister's Office
PM congratulates Rudransh Khandelwal for winning silver in men's 10m air pistol event at Asian Para Games
24 OCT 2023 5:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Rudransh Khandelwal for winning a silver medal in P1 - Men's 10m Air Pistol SH1 event at the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Rudransh Khandelwal for a well-deserved Silver for him in the Asian Para Games.
His outstanding performance in P1 - Men's 10m Air Pistol SH1 event is the fruit of his precision and practice.
India applauds this incredible achievement!"