প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রুদ্রংস খন্দেলৱালবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী 10m এয়র পিস্তোল ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
24 OCT 2023 5:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রুদ্রংস খন্দেলৱালবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা P1 - নুপাগী 10m এয়র পিস্তোল SH1ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"রুদ্রংস খন্দেলৱালবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না P1 - নুপাগী 10m এয়র পিস্তোল SH1 দা পার্ফোরমেন্স নীংথিনা পেখিবসি মহাক্কী খুৎ চুম্বা অমসুং প্রেক্তিসকী মহৈনি।
ভারতনা অসিগুম্বা মায় পাকপা অসিগীদমক হরাওবা ফোংদোক্লি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Rudransh Khandelwal for winning silver in men's 10m air pistol event at Asian Para Games
24 OCT 2023 5:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Rudransh Khandelwal for winning a silver medal in P1 - Men's 10m Air Pistol SH1 event at the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Rudransh Khandelwal for a well-deserved Silver for him in the Asian Para Games.
His outstanding performance in P1 - Men's 10m Air Pistol SH1 event is the fruit of his precision and practice.
India applauds this incredible achievement!"