প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেমেন্তোশিং লৌনবা নীলাম লাউবা শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
27 OCT 2023 1:54PM by PIB Imphal
মহাক্না ফংখিবা মেমেন্তোশিং লৌনবা নীলাম লাউবা শরুক য়ানবা অমসুং মখোয়গী বিদশিং থম্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি নীলাম লাউবদগী ফংলকপা শেনফমশিং নমামি গঙ্গেদা কৎথোক্লে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চহি কয়া ঐনা ফংলকপা মেমেন্তোশিং নীলাম লাউনবা মীয়াম্না থৱায় য়াওনা শরুক য়ানবা হোৎনবদা ঐ তশেংনা হরাওই। অদোম্না খঙলিবা অদুনি, মদুদগী ফংলকপা শেনফমশিং নমামি গঙ্গেদা কৎথোক্লে। ঐনা ফংখিবা মেমেন্তোশিংগীদমক অদোম নীলাম শরুক য়ানবা অমসুং বিদ তৌনবা ঐনা মীওই খুদিংমক্তা হায়জরি। pmmementos.gov.in/#/”

Prime Minister's Office
PM encourages citizens to join auction for received mementoes
27 OCT 2023 1:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has encouraged citizens to join the auction and place their bids to win mementoes received by him. Shri Modi informed that the proceeds are dedicated to Namami Gange.
The Prime Minister posted on X:
“I'm truly elated by the overwhelming response to the auction of the mementoes I've received over the years. As you're aware, the proceeds are dedicated to Namami Gange. I kindly encourage everyone to join in and place their bids for some of the very mementos I have received. pmmementos.gov.in/#/ “