Prime Minister's Office
PM encourages citizens to join auction for received mementoes
27 OCT 2023 1:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has encouraged citizens to join the auction and place their bids to win mementoes received by him. Shri Modi informed that the proceeds are dedicated to Namami Gange.
The Prime Minister posted on X:
“I'm truly elated by the overwhelming response to the auction of the mementoes I've received over the years. As you're aware, the proceeds are dedicated to Namami Gange. I kindly encourage everyone to join in and place their bids for some of the very mementos I have received. pmmementos.gov.in/#/ “

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମେମେଣ୍ଟୋ ପ୍ରାପ୍ତ କରିବା ପାଇଁ ନିଲାମରେ ଯୋଗ ଦେବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 OCT 2023 1:54PM by PIB Bhubaneswar
: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ନିଲାମରେ ଯୋଗ ଦେବା ପାଇଁ ଉତ୍ସାହିତ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ତାଙ୍କୁ ମିଳିଥିବା ମେମେଣ୍ଟୋ ଜିତିବା ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କ ବିଡ୍ ରଖିଛନ୍ତି । ଏହି ଆୟ ନମାମି ଗଙ୍ଗେକୁ ସମର୍ପିତ କରାଯାଇଛି ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟର ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ବର୍ଷ ବର୍ଷ ଧରି ମୋତେ ମିଳିଥିବା ମେମେଣ୍ଟୋର ନିଲାମକୁ ମିଳିଥିବା ଉତ୍ସାହଜନକ ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ମୁଁ ପ୍ରକୃତରେ ଆନନ୍ଦିତ । ଆପଣ ଜାଣନ୍ତି ଯେ, ଏହା ନମାମି ଗଙ୍ଗେକୁ ସମର୍ପିତ ହୋଇଛି। ମୁଁ ଦୟାକରି ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଉତ୍ସାହିତ କରୁଛି ଯେ ସେମାନେ ଏଥିରେ ଯୋଗ ଦିଅନ୍ତୁ ଏବଂ ମୋତେ ମିଳିଥିବା କିଛି ମେମେଣ୍ଟୋ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କର ବିଡ୍ ଉପସ୍ଥାପନ କରନ୍ତୁ। pmmementos.gov.in/#/ "