প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছত জেভলিন থ্ৰোত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে প্ৰদীপ কুমাৰক অভিনন্দন জনাইছে
27 OCT 2023 5:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ জেভলিন থ্ৰো-এফ ৫৪ প্ৰতিযোগিতাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে প্ৰদীপ কুমাৰক অভিনন্দন জনাইছে।
তেওঁ কুমাৰক তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
"এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ জেভলিন থ্ৰো-এফ ৫৪ প্ৰতিযোগিতাত অবিশ্বাস্য ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে প্ৰদীপ কুমাৰক অভিনন্দন! তেওঁৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Pradeep Kumar for winning silver in javelin throw at Asian Para Games
27 OCT 2023 5:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Pradeep Kumar for winning a silver medal in the men's javelin throw-F54 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He wished Kumar good luck for his future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Pradeep Kumar on his incredible Silver Medal in Men's Javelin Throw-F54 at the Asian Para Games 2022! Best wishes for his upcoming endeavours."